Prosjekter

I prosjekter har jeg skrevet noen ord om noen arbeider jeg har utført for kunder.
Litt om hva som er laget og hvorfor. Kundens ønsker, ideer/tanker osv.
Arbeidene kan sees i galleriet i menyen.

Aleris

Skrevet av - 5-05-15 i Prosjekter

Aleris

Aleris er et privat helse- og omsorgsforetak med virksomhet i Sverige, Norge og Danmark. Her er det Aleris Omsorg Norge jeg har utført mine tjenester for. Dette er en ganske ny kunde for min del med en allerde klar og tydelig profil. Arbeidet jeg har utført for dem er i tråd med ekisterende profilhåndbok og består av annonser, plakater og roll up´er og Id-kort. Arbeider utført for Aleris kan sees i galleriet.

les mer

Nett-Tjenester

Skrevet av - 4-04-15 i Prosjekter

Nett-Tjenester

Nett-Tjenester er et elektroentreprenør-firma fra Fredrikstad jeg har hjulpet med den grafiske profilen fra deres start i 2010. Først med design av logo, deretter postale trykksaker som brevark, konvolutter og visittkort. I løpet av årene er skilt, bildekor, brosjyre, utstyr til messe og klistrmerker noen av de arbeidsoppgavene jeg har tillaget. Jeg var også med å da logo skulle plasseres på Fredrikstad Fotballklubb sine drakter=) Eksempler på arbeider for Nett-Tjenester kan sees i galleriet.

les mer

Pipe & ildstedmontering

Skrevet av - 3-03-15 i Prosjekter

Pipe & ildstedmontering

Pipe og ildstemontering er et firma fra Fredrikstad som har spesialisert seg på alt rundt peiser, skorsteiner og piper. Her var jeg med fra starten og designet logo, postale trykksaker som brevark, konvolutter og visittkort samt dekor av biler og annonse. Seinere designet jeg i samarbeid med Cornix også hjemmesiden deres. I denne prosessen var også rådgiving en viktig del i utformingen av nettsiden. Hva man skulle ha med og hvorfor. F. eks anbefalte jeg, i tillegg til bilder av arbeidene deres, også å vise noen før og etter bilder. Dette for...

les mer Besøk gjerne hjemmesiden deres på: www.ildstedmontering.no

Fredrikstad Hundeskole

Skrevet av - 3-03-15 i Prosjekter

Fredrikstad Hundeskole

Fredrikstad hundeskole er distriktets eldste og største hundeskole. De hadde en eldre hjemmeside og ønsket en nyere, friskere og mer brukervennlig hjemmeside som de kunne administrere selv ved hjelp av brukernavn og passord. I tillegg til å kunne legge inn bilder og tekst selv ønsket de et system hvor de kunne legge ut kurs i en terminliste som fulgte kalenderåret. Her skulle det også være mulig å melde seg på kurs direkte fra hjemmesiden på en slik måte at kunden også fikk direkte svar pr. mail uten at personalet fra hundskolen trengte å...

les mer Besøk gjerne hjemmesiden deres på: www.fredrikstadhundeskole.no

Diagen

Skrevet av - 1-01-15 i Prosjekter

Diagen

Diagen er et leverandør og rådgivningsfirma innenfor laboratoriefeltet. For dem har jeg opp gjennom årene tillaget en rekke annonser til medisinske tidskrifter som kommer ut månedlig. I tillegg har jeg også tillaget en god del messe- og standutstyr. Det har vært alt fra små stands som har bestått av kun 2-3 roll up´er og en benk, til større labmesser med benker, bakgrunner, bannere, interiør, designelementer med lyssetting etc. Arbeider for Diagen kan sees i galleriet.

les mer

St. Croix Teaterensemble

Skrevet av - 1-01-15 i Prosjekter

St. Croix Teaterensemble

St. Croix Teaterensemble er et amatørteater med tilholdsted i Fredrikstad. For dem har jeg tillaget plakater og program til forestillinger. Arbeider utført for St. Croix Teaterensemble kan sees i galleriet.

les mer