Pipe & ildstedmontering

Skrevet av i Prosjekter - 14. mar, 2015

Pipe & ildstedmontering

Pipe og ildstemontering er et firma fra Fredrikstad som har spesialisert seg på alt rundt peiser, skorsteiner og piper. Her var jeg med fra starten og designet logo, postale trykksaker som brevark, konvolutter og visittkort samt dekor av biler og annonse.
Seinere designet jeg i samarbeid med Cornix også hjemmesiden deres. I denne prosessen var også rådgiving en viktig del i utformingen av nettsiden. Hva man skulle ha med og hvorfor. F. eks anbefalte jeg, i tillegg til bilder av arbeidene deres, også å vise noen før og etter bilder. Dette for å vise folk at man kan «pusse» opp ovner/peiser/piper istedenfor å kjøpe ny. Resultatet kan bli like bra som ved kjøp av ny ovn.
Arbeider for Pipe og ildstedmontering kan sees i galleriet.
Besøk gjerne hjemmesiden deres på: www.ildstedmontering.no