Fredrikstad Hundeskole

Skrevet av i Prosjekter - 14. mar, 2015

Fredrikstad Hundeskole

Fredrikstad hundeskole er distriktets eldste og største hundeskole. De hadde en eldre hjemmeside og ønsket en nyere, friskere og mer brukervennlig hjemmeside som de kunne administrere selv ved hjelp av brukernavn og passord. I tillegg til å kunne legge inn bilder og tekst selv ønsket de et system hvor de kunne legge ut kurs i en terminliste som fulgte kalenderåret. Her skulle det også være mulig å melde seg på kurs direkte fra hjemmesiden på en slik måte at kunden også fikk direkte svar pr. mail uten at personalet fra hundskolen trengte å svare hver enkelt. Under presentasjonen av de ulike kursene skulle det også være mulig å melde seg på kurs uten å måtte gå direkte på terminlisten.
For å besøke hjemmesiden til Fredrikstad hundskole gå til: www.fredrikstadhundeskole.no